Oltiin siis Siskon kanssa koirahoitolassa. Tultiin tiistaina...

Kavereinani oli PAAALJOON koiria. Olihan siellä myös kissoja ja hevosia. Tässä muutamia leikkikavereitani: Manu-vehnäterrieri (oltiin yhdessä lenkillä), Reiska-napolinmastiffi (leikittiin ulkona) ja Nato-napoli (leikittiin ulkona). Niistä kissoista... Näin yhden, mutta haistoin monta. Näin sen yhden kissan tallissa. Sen nimi on Alejandro (mutta suoraan haukahdettuna Alpo). Hevosten nimet ovat Hermanni ja Natasha.

Sisko siis otti minut pari kertaa mukaan talliin. Siellä Siskon laittaessa hevosille ruokia, näin sen... Se oli todellinen yllätys. Näin pienen koiran, jolla oli pörröhäntä, ihmeelliset silmät sekä pienet ja pystyt korvat. Olin varma, että se on koira, kunnes Sisko sanoi: "Ai, sä näitki jo ton kissan!" Sitten älysin, että se oli kissa. Se oli todella ihmeellinen, joten nostin ihan vain varmuuden vuoksi karvani pystyyn ja jäin tuijottamaan tuota ihmeellistä olentoa. Se meni piiloon ja tuijotti takaisin. Sisko käski minun jättää tämä kissa rauhaan. (Nyt en siis tarkoita Rauha-serkkuani...)

Kun Sisko oli saanut laitettua hevosten ruuat, hän telkesi minut johonkin pieneen huoneeseen. Sitten kuulin klop, klop, klop... Hevoset siis tulivat sisään. Kun hevoset olivat varmasti "kopeissaan", Sisko päästi minut katsomaan. Olisin niin mielelläni halunnut mennä tutustumaan heihin, mutta Sisko ei päästänyt minua.

Olemme Siskon mukaan menossa viikonloppuna uudestaan ja tällä kertaa Ada tulee mukaan, koska Adalla on lauantaina synttärit ja Siskon pitää tehdä kakku...