Tänään oli kiva, mutta tyhmä päivä. Sisko meni tänään myöhempään kouluun, mutta tuli TODELLA aikaisin. Hän tuli jo ennen muita. Hänellä ei ollut edes reppua. Oli kuulemma erikoinen päivä. No sen kyllä huomasi, kun ei voinut koiria silittää: "Älä tule nyt siihen!", "Hei, mun vaatteet menee ihan koirankavoihin!", "Kato nyt mul on mustat vaatteet!"

No, sitten mentiin ulos. Sisko rupesi keräämään kaksuja. Tällä kertaa hän otti semmoisen TOOSI ISON lapion. Minullakin meni hetki kunnes älysin, mikä se on.  En kyllä ymmärrä, miksi sitä työnnettiin, mutta kai se meni helpommin niin.

Sitten lähettiin jonnekkin. Perillä Sisko otti minut ja Adan remmiin ja lähdimme kävelemään. Pian kuulinkin tutun haukun. Se oli LOTTA, siskoni!!!! Vedin melkein Siskon nurin, mutta oli pakko päästä moikkaamaan LOTTAA!!! Emme kerinneet olemaan kauaa, kun meidän piti lähteä. Mihinköhän taas???

Menimme eläinlääkäriin. Jouduimme odottamaan hetken, kunnes lääkäri tuli. Minulla on kuulemma kavereita päässäni. Lääkäri kyllä sanoi, että ne kaverit ei oo kivoja. Ne ovat kuulemma punkkeja. Minulla on sitten vielä puhjennut korvasta joku juttu. Minulla on nyt lääkekuuri, niin kuin Adallakin. Onneksi se ei ole tarttuvaa, kummallakaan!!!