Oltiin tänään ja tiistaina Siskon kanssa koirapuistossa. Siellä oli TOSI kivaa. Siellä oli niin paljon koiria, etten edes muista kaikkia, mutta tässä muutama: (TI) Tuffe, Emmi (irlanninsetteri), Basso (tanskandoggi), Aksu (berninpaimenkoira), Rene (kultainennoutaja) ja monta muuta. (PE) Aksu, Rene, Tuffe, Eppu, Vili, Iona (mustaterrieri), Iines, Konsta (australianpaimenkoira), Max, Nuutti (kultainennoutaja) ja muut.

Tiistaina, Siskon tullessa koulusta lähdimme muka lenkille, mutta Sisko meni ihan vääriä reittejä. Menimme yhden suojatien yli ja menimme toiselle jalkakäytävälle, mutta se oli todella lyhyt. Sitten vielä piti pysähtyä siihen. En ymmärtänyt, että miksi piti vain istuskella... Kunnes, PUFF!!! Viereemme tuli se "meluauto" (ihmisten kielellä bussi). Aluksi hieman säikähdin, kun se tuli niin kovalla vauhilla, mutta sitten en enää pelännyt vaan menin rohkeasti kyytiin. Sisko jäi räpeltämään jotain kuskin kanssa, vaikka olisin halunnut jo mennä penkkien puolelle. Onneksi Sisko tuli pian. Hän istui penkille ja minä lattialle. Minä kyllä puhaltelin sylkipalloja, ja Sisko pyyhki sitä mukaa suutani.

Pian oltiinkin jo perillä. Heti kun pääsin meluautosta ulos, arvasin missä olimme. En malttanut odottaa, joten kaadoin melkein Siskon kumoon, enkä totellut. Olisi kyllä pitänyt. Tänään oli sama juttu.

 

Arvatkaas mitä! Ette ikinä arvaa! Saatte olla ylpeitä minusta. Sain Siskolta niin paljon kehuja, että VUH VUH!!! Pysyin nimittäin vapaana TIELLÄ! Kuljin koko ajan Siskon vieressä. OLI TOSI MUKAVAA SAADA SISKOLTA KEHUJA!!!