No niin. Tultiin noin tunti sitten näyttelystä. Siellä oli kivaa. Varsinkin kun sai olla Hanin kanssa.

Näyttelypaikalla

(Elisan) äiti tuli herättämään meidät kuudelta. Elisa nousi melkein heti ylös. (Kerrankin!) Elisa söi nopeasti aamupalan ja puki vaatteet. Sitten se sählinki vasta alkoi. Puuttui milloin remmiä, milloin makupaloja. Huh! Päästiinpä siitäkin ja eikun vaan... AUTOON! Olisin paljon mielummin kävellyt.

Matka meni nopeasti, sillä menimme ensin "Kasvi-mammalle." Sitten vaihdoimme autoa. Hyppäsimme "Kasvi-mamman" autoon. Minä istuin puoliksi etujalkatilassa ja puoliksi Elisan sylissä. Hani makasi takapenkillä. Kävimme vielä hakemassa Hanin "mummin" eli "Kasvi-mamman" mamman.

Tämä seuraava matka kesti KAUAN! Suurimman osan matkasta nukuin. Hanikin nukkui.

Saavuimme näyttelypaikalle yhdeksän aikoihin. Menimme Hanin kanssa sisään. Elisan piti käydä hakemassa numerolappu, joten jäin kiltisti odottamaan.

Elisan tultua, menimme kehämme reunalle katselemaan. Siellä oli piiiiikku bronkkuja. Ajatella, että minä olin joskus niin pieni. Heidän jälkeen oli minun ja Hanin vuoro.

Ensin juoksimme peräkkäin kaksi kierrosta. Sitten Hanin piti mennä esittämään itsensä tuomarille. Me odotimme Elisan kanssa vähän kauempana, kunnes tuli meidän vuoro. Ensin minun piti seistä. Se menikin aika hyvin. Sen jälkeen piti juosta edestakaisin. Sekin meni hyvin. Sitten piti TAAS seistä. Minulla rupesi olemaan jo hieman kylmä, mutta yritin tehdä parhaani.

Lopuksi tuomari tuli kättelemään Elisaa. Me saimme sinisen nauhan. Hani sai punaisen nauhan ja Hanista tulikin VSP -vastakkaisen sukupuolen paras.

Lopuksi menimme autoon. Perillä, kun auto pysähtyi, Elisa ja muut lähtivät, mutta minä ja Hani jäimme autoon nukkumaan. Muutaman tunnin päästä menimme Hanin kanssa lenkille. Kun tulimme pääsimme läheisen talon sisälle lämmittelemään. Ihmiset saivat syödä ruuan, mutta me emme. Kesti vielä monta tuntia ennen kuin lähdimme kotia kohti.

Koitappa ottaa meistä seisontakuvaa!!! :)

Hani

Hani lähti lenkille.

Tuleeko se sittenki sisään???

Nukuin koko kotimatkamme. Moni muukin oli väsynyt. "Kasvi-mamma" toi meidät kotiin asti. Ai niin, ja tässä on arvosteluni:

"7 kk ikäinen, hyvänkokoinen narttupentu, jolla on riitävä vahva luusto. Hyvin kulmautuneet raajat. Antaa seistessään  turhan neliömäisen vaikutelman. Kapea rintakehä. Pään linjat saisivat olla yhdensuuntaisemmat. Hyväasentoiset korvat. Kaunismuotoiset, tummat silmät. Leikkaava purenta. Liikkuu hyvin. Hyvä tiivis karva."