Tänään oli se pitkään puhuttu päivä, JOULUAATTO!!! Tänään vasta ymmärsin, mitä se tarkoittaa. Tuossa iltapäivällä oveen koputettiin. En kerinnyt haukkumaan, kun Sisko laittoi minut ja Adan huoneeseensa. KERRANKIN pääsin Elisan huoneeseen ilman valvontaa. Sitten ovelta kuului: "Terve! Ollaanko täällä oltu kiltisti??? Ääni oli aika matala. En voi oikein enempää kuvailla, kun olin oven takana lukittuna. Kuulin vain, että siellä huudeltiin nimiä. Kun hälinä oli rauhoittunut, meidät päästettiin huoneesta.

ADA LÄHETTÄÄ JOULUTERVEISET!

JOULURAUHAA KIITOS...

En tiedä, että kuka meillä oli käynyt, mutta haistelin ympäriinsä ja sain hieman tietoa. Sitten meidän eteen tungettiin paperitolloja. Sisko repäisi jokaisesta "tollosta" vähän, joten minä tiesin, mitä pitää tehdä. Kun olin saanut revittyä tarpeeksi, "tollosta" paljastui lelu. Sisko joutui avaamaan Adan lahjat kokonaan, sillä Ada on jo sen verran vanha, ettei ymmärrä enää kaikkia asioita. Aloin heti leikkimään, kun sain lahjat avatuksi.

MEIJÄN LAHJAT!!!

PORO JA TONTTU

VUH, VUH! HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE KOIRILLE JA KOIRAFANEILLE!!! TOIVOTTAVAT: STELLA & ADA +isäntäväki